Detay kısmında verilen metasploit modülü 2024 sürümüne ait iken sunucu tarafında rejetto ile ilgili modül 2014 sürümüne ait. Bu nedenle exploit işlemi başarılı olmuyor.
Aynı şekilde bende orda takıldım , bu labta diğerlerinden farklı olarak internet erişimi mevcut , acaba gösterilen yardımcı github resposunu clonelamalımıyım diye düşündüm , oda olmadı , ya labta sıkıntı var , yada başka şekilde yapılması gerekli. Anlayamadım bende gerçekten. @yorusec
Önce modülü doğru dizine kopyalayın sonra;
- rhosts
- fetch_srvhost
parametrelerini düzenleyin ve çalıştırın. Takılırsanız tekrar sorabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Modülü dediğiniz , Labın paylaştığı git sayfasındaki respoyu mu diyosunuz ? , Eğer o değilse modül olarak söylediğiniz hangisi anlayamadım ?
Evet labın verdiği repoyu diyorum.
Denemiştim sanki yapamamıştım ama tekrar deneyeyim pek üstünde durmadım sanırım , Teşekkür ederim. Birşey olursa tekrar iletişime geçerim.
Bende bu labe kaldim yardimci olabilirmisiniz
git repository da verilenleri kullandim ama bir sonuc elde edemedim, bu konuda yardimci olabilirmisiniz
Labın verdiği repoyu (.rb uzantılı olanı) saldırı makinesinde /usr/share altında bulunan metasploit klasörünün içinde doğru yere kopyalayın sonra terminalde msfconsole komutunu çalıştırın kopyaladığınız repoyu açın yukarda verdiğim parametreleri ayarlayıp çalıştırın. Takılırsanız tekrar sorabilirsiniz. İyi çalışmalar.