WEP Crack (Live)

Shouldn’t the password come out?

I was use IV crack but doesn’t work.

data kısmında yeterli kadar paket yakalaymazsan kıramazsın

ne kadar paketten bahsediyorsunuz, 100k paket yolladım yanılmıyorsam.

yanlış hatırlamıyorsam 1k yada 10 k ydı yusuf hatta arp paketlerini yollayıp data kısmını hızlandırmıştım öyle kırmıştım

[quote="zerox, post:4, topic:57

WEP Cracking with Aircrack-ng in Kali bu arad 5000 veri paketi yetiyormuş bu linke bir bak

Doğru atağı denediğinizden emin olun. ARP replay attack deneyin.

Tüm yöntemleri adım adım denedim ancak sonuca ulaşamadım. Attığınız linki de denedim. Aşağıda belirtilen arp replay atağını da denedim ancak olmuyor. @seckin

şimdi öncelikle üç terminal aç

1 Like

1.terminali çalıştır arıdndan 2.terminali çalıştır dat paket sayısı 40 50 duruma göre artırabilirsin kırmazsa bu yaptıktan sonra 1 ve 2. terminali kapatma bunlar çalışsın ardından 3. terminali çaşıltır kıracaktır muhtemelem sen kırma işlemini ilk iki terminaden birisini kapatırken yapmışsın bunu yapma

1 Like

Dediklerinizi birebir uyguluyorum ancak kıramıyor. Failed diyor. :frowning:

Sleep it over :slight_smile:

“Sleep it over” deyimi, bir durumu veya kararı daha iyi değerlendirmek için uyuyup dinlendikten sonra karar vermeyi ifade eder. Genellikle bir konuda hemen karar vermek yerine, bir gece uyuyup ertesi gün düşünerek daha sağlıklı bir karar almanın faydalı olabileceği durumlarda kullanılır. Türkçede “Sabah ola, hayır ola” veya “Bir gece üzerinde düşünmek” gibi anlamlara benzer.

2 Likes

Penetration Tester Path bitmeden uyku yok :smiley:

2 Likes

Sorun çözüldü teşekkür ederim @MoonCrack
(-h parametresine dikkat edin :slight_smile: )

2 Likes

When I caught 4000 packet , CTF time over. What should I do?